ˆ

Ustawienia dostępności

Zmiana wielkości treści w serwisie
Zmiana kontrastu serwisu

Nagłówek strony

Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Urzędu Miejskiego w Sławie
  • BIP
  • Godło RP
ˆ

Ekran listy informacji

Blok przełączania pomiędzy informacjami aktualnymi i archiwalnymi

Lista informacji

Obowiązek Informacyjny RODO

Akapit nr 1 - brak tytułu

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.U.UE.L. z 2016r. Nr 119, s.1 ze zm.) - dalej: „RODO” informuję, że:
  1. Administratorem Państwa danych jest Gmina Sława
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym mogą się Państwo kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych
    za pośrednictwem adresu email: lub pisemnie na adres Administratora.
  3. Państwa dane osobowe będę przetwarzane w celu realizacji obowiązków ustawowych Administratora w związku z przeprowadzeniem wyborów do europarlamentu,
    jak również w celu realizacji praw oraz obowiązków wynikających przepisów prawa
    (art. 6 ust 1 lit c) oraz ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r – Kodeks Wyborczy ( Dz.U. 2011 Nr 21 poz.112 z późniejszymi zmianami) oraz ustawa z dnia 8 marca 1990 roku
    o samorządzie gminnym ( Dz. U. 2019 poz. 506)
  4. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji ww. celu z uwzględnieniem okresów przechowywania określonych w przepisach szczególnych,
    w tym przepisów archiwalnych.
  5. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą podlegać profilowaniu.
  6. Państwa dane osobowych nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy (obejmujący Unię Europejską, Norwegię, Liechtenstein i Islandię).
  7. W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych, przysługują Państwu następujące prawa:
  1. prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;
  2. prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych osobowych;
  3. prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
  4. prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
    (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa), w sytuacji, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO);
    1. Podanie przez Państwa danych osobowych jest obowiązkowe. Nieprzekazanie danych skutkować będzie brakiem realizacji celu, o którym mowa w punkcie 2.
    2. Państwa dane mogą zostać przekazane podmiotom zewnętrznym na podstawie umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych, a także podmiotom lub organom uprawnionym na podstawie przepisów prawa.

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Inspektor Ochrony Danych
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-05-22
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Inspektor Ochrony Danych
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-05-22 12:59:21
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-05-22 12:59:26
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-05-22 12:59:26
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
794 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »

Postanowienie nr 130/2019 w sprawie zwołania pierwszych posiedzeń obwodowych komisji wyborczych

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Komisatrz Wynorczy
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-05-06
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Komisarz Wyborczy
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-05-06 15:28:12
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-05-06 15:29:10
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-05-06 15:29:10
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
976 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »

Postanowienie Nr 129/2019 w sprawie powołania obwodowych komisji wyborczych w gminie Sława

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Komisatrz Wynorczy
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-05-06
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Komisarz Wyborczy
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-05-06 15:21:15
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-05-06 15:24:39
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-05-17 13:05:32
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
1004 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »

Informacja o możliwości dodatkowych zgłoszeń kandydatów do Obwodowych Komisji Wyborczych

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Komisatrz Wynorczy
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-04-26
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Komisarz Wyborczy
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-04-26 13:57:56
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-04-26 13:59:15
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-04-26 13:59:15
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
1111 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »

Obwieszczenie o obwodach głosowania

Załączniki

  • Obwieszczenie o obwodach (PDF, 61.4 KiB) Data ogłoszenia do BIP: 2019-04-24 | Data wytworzenia informacji: 2019-04-19 | Obwieszczenie o granicach obwodów wyborczych i siedzibach obwodowych komisji wyborczych

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Danuta Pitrowska
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-04-19
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Danuta Pitrowska
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-04-24 14:53:03
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-04-24 14:55:32
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-04-24 14:55:45
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
1122 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »

Informacja o obwodach głosowania

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Komisarz Wyborczy
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-04-11
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Komisarz Wyborczy
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-04-15 09:03:51
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-04-15 09:06:13
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-04-15 09:06:13
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
1194 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »

Obwieszczenie w sprawie zarządzenia wyborów

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Gmina Sława
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
PKW
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2019-03-04
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
PKW
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2019-03-04 12:57:07
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Andrzej Szczęsny
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2019-03-04 12:58:50
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Andrzej Szczęsny
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-03-04 12:58:50
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
1264 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »